Punct pierdut printre degete în minutul 90+4 cu CFR Cluj pe teren propriu

Punct pierdut printre degete în minutul 90+4 cu CFR Cluj pe teren propriu


Gaz Metan a pierdut meciul din etapa a 26-a a Ligii1 jucat pe teren propriu împotriva liderului, CFR Cluj. Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, noi am egalat în minutul 64 iar CFR a punctat în minutul 90+4.

Prima repriză s-a jucat mai mult în jumătatea noastră, cu atacuri succesive ale oaspeților. Din păcate, defensiva noastră a rezistat doar 33 de minute când Buzbuchi a fost învins de Petrila cu o lovitură de cap din apropierea porții. Până la pauză, tabela de marcaj a rămas neschimbată și intram la cabine în dezavantaj.

Repriza secundă a început cu CFR Cluj în atac dar apărarea noastră a reușit să mențină poarta intactă. În ciuda tuturor așteptărilor, băieții noștri au reușit egalarea în minutul 64 când Filip a trimis în poartă cu latul din careul de 6 metri după o cursă frumoasă pe partea stângă făcută de Irobiso. Acest gol ne-a da încredere și am forțat mai mult creându-ne câteva oportunități bune de a marca. O șansă importantă de gol s-a derulat în minutul 71 când Chamed n-a reușit să profite de o pasă bună venită de la Manea, fundașul oaspeților. Jucătorul nostru s-a trezit într-o poziție ideală în fața porții dar a trimis peste. În minutul 81 am beneficiat de o nouă mare ocazie când Lixandru a trimis pe lângă poartă din apropierea careului de 6 metri. Irobiso a ratat și el ocazia de a-și trece numele pe lista marcatorilor în minutul 86 când a trimis peste poartă din interiorul careului de 6 metri. Finalul s-a jucat de la o poartă la alta și din păcate, jucătorul oaspeților, Neguț a reușit să trimită în poartă în minutul 90+4. 

Ilie Poenaru a început partida în următoarea formulă: Buzbuchi (GK) - Moura, Matricardi (C), Horj, Dobrescu - Junior, Lixandru - Grădinaru, Filip, Trif - Irobiso. În minutul 61, Nasser Chamed a intrat în locul lui Dobrescu. În prelungiri Kanda i-a luat locul în teren lui Grădinaru.

După acest meci, echipa noastră rămâne pe poziția a 14-a cu 22 de puncte. Reamintim că ni s-au retras două puncte din cauza problemelor financiare. 

Yuri n-a făcut parte din lot pentru acest meci după ce a fost acontat de CFR Cluj și s-ar fi aflat în confict de interese. Yuri a fost cedat campioanei României en-titre în schimbul sumei de 100.000 euro.