Infrangere la Clinceni si depunctare cu 4 puncte

Infrangere la Clinceni si depunctare cu 4 puncte

 

Gaz Metan a pierdut duelul suferinței cu Academica Clinceni, scor 2-0.

Formația pregătită de Flavius Boroncoi a primit câte un gol în finalul fiecărei reprize. Cu o echipă formată în marea ei majoritate din juniori, Gaz Metan a avut mai multe ocazii mari de a înscrie, însă a pierdut în cele din urmă al treilea joc consecutiv în care nu reușește să marcheze.

Gaziștii puteau deschide scorul în partida cu Academica Clinceni în minutul 4. Raul Șteau a fost deschis foarte bine în adâncime, a ajuns în poziție de unu la unu cu portarul în marginea careului de 16 metri și a șutat puțin pe lângă poartă.

Peste șapte minute, șutul lui Robert Ion aflat și el în poziție de unu la unu cu portarul, a trecut pe lângă poarta alb-negrilor.

În minutul 19, portarul Erik Grosz s-a opus foarte bine la șutul lui Luca Florică. După o jumătate de oră de joc Gabriel Țala a luat o acțiune pe cont propriu, iar după un un-doi cu un coechipier a ajuns în poziție de finalizare și a șutat puțin pe lângă poarta Academicii. Formația gazdă a deschis scorul în minutul 40, atunci când s-a executat repede o lovitură liberă din partea stângă, mingea a ajuns la Marcel Holzman care a șutat și l-a învins pe portarul Gazului. 

În minutul 68, tot Marcel Holzman a trimis un șut-centrare în careul Gazului, însă fără efect pe tabela de marcaj. Peste alte zece minute, șutul lui Robert Ion a fost de asemenea blocat. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar de joc Muhamed Alghoul a marcat pe contraatac după o pasă primită de la Robert Ion, iar partida s-a terminat cu victoria formației gazdă, scor 2-0.

Gaz Metan coboara pe ultimul loc dupa ce a fost depunctata din nou, de aceasta data cu 4 puncte.

www.novatv.ro