Infrangerea dinaintea retragerii din campionat

Infrangerea dinaintea retragerii din campionat

 

Gaz Metan a fost învinsă de Chindia Târgoviște, scor 4-0.

Gaz Metan a terminat sezonul regulat cu o nouă înfrângere. Formația lui Flavius Boroncoi a fost învinsă de Chindia Târgoviște cu scorul de 4-0. Oaspeții au marcat de trei ori în prima repriză prin Andrei Șerban și Daniel Florea de două ori și o dată în actul secund prin golul semnat de Doru Popadiuc.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Gaziștii puteau deschide scorul în partida cu Academica Clinceni în minutul 4. Raul Șteau a fost deschis foarte bine în Chindia Târgoviște a avut prima ocazie în minutul 4, atunci când portarul Erik Grosz a respins foarfeca lui Tsvetelin Chunchucov. Peste un minut Andrei Șerban a trimis mingea spre poartă, Erik Grosz a respins într-o primă fază, iar balonul i-a revenit jucătorului oaspeților care a trimis-o în poartă.  Chindia și-a dublat avantajul în minutul 34 atunci când Daniel Florea a înscris cu o lovitură de cap din plonjon.  Peste trei minute, același Florea a trimis mingea în poartă după o lovitură de colț bătută de pe partea dreaptă a terenului. În ultimul minut al primei reprize alb-negrii au avut șansa de a marca după o lovitură liberă executată repede, însă șutul lui Cristian Avram a fost respins în corner de Cătălin Căbuz.

Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut tot Chindiei. În minutul 67, Doru Popadiuc a șutat pe lângă poarta Gazului. Peste alte două minute, portarul Erik Grosz a fost la post la șutul lui Richard Sila. În minutul 77 s-a făcut 4-0 pentru formația vizitatoare. Doru Popadiuc a șutat din careul de 16 metri, mingea a fost deviată de Felix Mathaus și s-a oprit în poartă. În finalul jocului Ismael Kanda a luat o acțiune pe cont propriu în partea dreaptă, dar a șutat pe lângă poarta Chindiei.

MOMENTUL CHEIE

Primul gol marcat a deschis drumul Chindiei spre victorie.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat Gaz Metan rămâne cu 10 puncte în clasamentul Ligii întâi.

www.csgazmetan.ro