Nasser Chamed umilit de o echipa din play-off, a rămas șomer

Nasser Chamed umilit de o echipa din play-off, a rămas șomer


 Umilințele și neprofesionalismul din Liga 1.

Mijlocașul echipei noastre, Nasser Chamed, trece printr-o umilință venită din partea unui club important din prima ligă.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, și-a depus memoriu ca să devină liber de contract, iar formația cu care s-a înțeles în primă fază, este Farul Constanța.

Însă, toată afacerea a picat în cursul zilei de duminică, când jucătorul a primit un mesaj că nu se mai fac transferuri pana la vară, astfel, Nasser Chamed a rămas în acest moment fără echipă.

Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv(Zoltan Iasko), și mi-a spus că nu mai fac transferuri până vară, este incredibil, am depus memoriu pentru Farul și ei mi-au făcut asta..

Joi am fost până la Cluj să vorbim cu ei și mi-au zis că duminică semnăm, acum nimic. Sunt foarte dezamagit, după meci cu CFR Cluj am găsit un acord cu Farul, acuma nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic, asta e..

Nu cred că plec acasă, sunt extrem de dezamăgit despre Farul .. am crezut că acolo oameni serioși, dar din păcate nu este așa. - a declarat Nasser Chamed prin intermediul paginii de Instagram "Suporteri Gaz Metan Medias"

---- http://www.gazisti.ro/p/doneaza.html