O nouă înfrângere grea pentru Gaz Metan

O nouă înfrângere grea pentru Gaz Metan


 Încă o înfrângere categorică pentru Gaz Metan, 5-0 în deplasare la Botoșani.

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FC Botoșani, scor 5-0. Alb-negrii au fost conduși cu 1-0 la pauza meciului, iar apoi în actul secund au mai primit încă patru goluri. În etapa următoare, alb-negrii vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni FCU Craiova 1948. Partida este programată sâmbătă de la ora 14:30.


FC Botoșani a avut prima ocazie a partidei în minutul 10, atunci când după o centrare din partea dreaptă, Simion Bumbar a respins în lateral lovitura de cap a lui Aurelien Dawa, mingea a ajuns la Mihai Roman care i-a pasat lui Leonard Tisdell, iar șutul acestuia a fost blocat de un apărător al Gazului. Peste doar un minut, șutul lui Eduard Florescu din afara careului de 16 metri a fost deviat de Patricio Matricardi. În minutul 13, șutul lui Andrei Dragu a trecut pe lângă poarta alb-negrilor. Deschiderea scorului a venit un minut mai târziu. Andrei Tîrcoveanu l-a deschis pe Mateus Santos în careul de 16 metri, acesta a fost blocat de portarul Simion Bumbar însă a reușit din cădere să paseze pentru Mihai Roman, iar acesta a înscris cu un șut din întoarcere.

După o jumătate de oră de joc, lobul încercat de Mateus Santos din poziție de unu la unu cu Simion Bumbar nu a găsit poarta Gazului. În minutul 36, Leonard Tisdell a scăpat pe contraatac și a fost deposedat în ultima clipă din spate de Cristian Maxim.


FC Botoșani a marcat golul al doilea la trei minute de la reluarea jocului. Jaja Silva a fost lansat în partea stângă, a centrat în careul de 16 metri, mingea a fost deviată de un apărător al Gazului și a ajuns la Sebastian Mailat care a trimis-o în poartă. 

În minutul 61, tot Jaja Silva a pătruns în careul de 16 metri și a întors mingea pentru Andrei Tîrcoveanu care a înscris cu un șut în vinclul porții Gazului. 

Peste doar un minut, Jaja Silva a dus scorul la 4-0. Acesta a recuperat o minge la circa 30 metri de poartă, a luat acțiunea pe cont propriu și a reușit să marcheze cu un șut la colțul scurt.

În minutul 75 s-a făcut 5-0 pentru formația gazdă. Același Jaja Silva a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat un fundaș și portarul Gazului, iar apoi a întors mingea în fața porții de unde Patricio Matricardi a încercat să o respingă, dar a trimis-o în poartă. 

www.NovaTv.ro