Gaz Metan a produs milioane de euro in ultimii 3 ani, iar acum va disparea

Gaz Metan a produs milioane de euro in ultimii 3 ani, iar acum va disparea


Incredibil, clubul Gaz Metan a produs milioane de euro în ultimii 3 ani, din drepturi tv, sponsorizări și publicitate, însă se va desființa la finalul acestui campionat.
Am înaintat nenumărate cereri pentru a ni se prezenta cheltuielile clubului, sau ce s-a întâmplat cu cei 900.000 euro încasați în decembrie 2021 - februarie 2022.

Este incredibil că în 2022 nimeni nu i-a măsuri și nimeni nu este tras la răspundere pentru toate tragediile ce au loc în țara asta.

Ce se urmărește defapt? Care sunt motivele pentru care acești copii să continue meciurile rămase din Liga 1 deși puteau fi împrumutați în ligiile inferioare sau să joace în Liga Elitelor, unde acum erau calificați în play-off și unde, să fim sinceri, le este locul?

Tot timpul cei din conducerea clubului au știut ce salarii sunt, ei au făcut contractele, însă de ce în toți acești ani au tăcut? 

De ce nu a ieșit nimeni în față să spună că s-au făcut angajări fictive pe salarii incredibile?

De ce nu îi mai vedem pe la conferințe de presă, de ce nu îi mai vedem pe banca tehnică la meciurile Gazului?

Pe noi nu ne-a distrus Federația, alții mai apropiați, poate chiar unii dintre noi, medieșeni înflăcărați.

La înmormântarea clubului Gaz Metan solicităm să se facă o autopsie mai detaliată ca să știm adevăratul motiv pentru care a murit această echipă care ne-a adus atâtea bucurii.