O noua infrangere pentru Gaz Metan Medias

O noua infrangere pentru Gaz Metan Medias


 
Gaz Metan a fost învinsă de UTA Arad în deplasare, scor 4-0.

Alb-negrii au primit trei goluri în prima repriză într-un interval de douăzeci de minute. UTA a mai înscris o dată în actul secund, iar Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere fără gol marcat în faza play-out-ului.

Formația gazdă a deschis scorul în minutul 10, după o acțiune prelungită de atac. Fostul gazist Dumitru Cardoso a marcat din câțiva metri, după ce mingea a fost respinsă inițial de portarul alb-negrilor. 

În minutul 12, lovitura liberă bătută de Paul Costea de la aproximativ 25 metri a trecut puțin pe lângă poarta adversă. UTA Arad și-a dublat avantajul în minutul 25, atunci când Modestas Vorobjova, aflat fără marcaj în zona punctului de la 11 metri a reluat cu latul în stânga lui Simion Bumbar.

Peste alte cinci minute, tabela s-a modificat din nou. Philip Otele a fost lansat foarte bine în adâncime, l-a lobat pe portarul Gazului iar apoi a trimis mingea în poartă și a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru formația gazdă.

În actul secund, formația gazdă a făcut un pas în spate, iar ocaziile la poarta Gazului au fost mai puține. Totuși cei care au mai marcat o dată au fost tot arădenii. În minutul 74, Modestas Vorobjova a reușit dubla. După o lovitură de colț bătută din partea dreaptă, mingea a ajuns la jucătorul lituanian, iar acesta a reușit să înscrie cu un șut frumos la colțul lung.

S-a terminat 4-0 pentru UTA, iar gaziștii au bifat încă un eșec fără gol marcat.

www.novatv.ro