Noua echipa a orasului va debuta in Liga 4

Noua echipa a orasului va debuta in Liga 4


Exclusiv: Noua echipă de fotbal a orașului Mediaș va debuta în Liga 4 în această toamnă! 
Din fericire, lucrurile par să se miște destul de repede la Mediaș. Cu un Gaz Metan care mai trăiește doar în amintirile noastre, o nouă echipă apare în orașul de pe Târnava Mare!
Foști jucători și antrenori la Gaz Metan, și-au unit forțele cu speranța că va renaște o nouă echipă în oraș, care pe viitor să poată câștiga palmaresul, numele și culorile actualei echipe. Cu Ionuț Buzean în funcția de președinte și mai mulți membri fondatori, printre care Cristian Pustai, Eric de Oliveira, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca și Iosif Biro, viitorul club va prelua toate grupele de juniori, iar echipa de seniori va fi alcătuită exclusiv din fotaliști crescuți și formați la Mediaș. 
După primele discuții avute cu unul dintre membri fondatori, putem confirma că se anunță un proiect solid și interesant. Clubul va fi susținut de sponsori importanți care și-au dat deja acordul de a fi lângă noua echipă. 
Cu un buget peste ligiile a 4-a și a 3-a, obiectivul principal al clubului este accesul în Liga a 2-a prin promovări succesive în următoarele sezoane. În momentul de față s-au demarat discuții cu Transgaz și Primăria Mediaș în vederea utilizării Stadionului Municipal pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu. 
 Toate detaliile despre această nouă echipă a orașului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc după obținerea tuturor aprobărilor necesare infiitarii acesteia. 
Pe această cale dorim să facem publică intenția suporterilor echipei Gaz Metan Mediaș de a susține noua echipă în cazul în care proiectul este unul solid din toate punctele de vedere. Astfel, canalele noastre media pot suferi anumite modificări în ceea ce privește denumirea acestora.