Prima conferință de presă a noului club

Prima conferință de presă a noului club


 În cursul zilei de miercuri a avut loc prima conferință de presă a noului club de fotbal din Mediaș, după cum multă lume din susține, ar fi continuarea actualului club, Gaz Metan, care va intra în faliment.

Prezenți au fost Ionuț Buzean, Eric de Oliveira și Doru Dudiță, jucători emblematici ai fotbalul medieșean, care au susținut că este un proiect serios, cu fondatori doar care au activat la Gaz Metan, urmând ca cei 220 de juniori, dintre care 30 de seniori, să aparțină de noul club.

Președintele ACS Mediaș 2022, Ionuț Buzean a declarat că, Forțza.ro SRL, unul dintre sponsorii principali, a alocat deja o sumă de bani, urmând ca echipa de fotbal să înceapă campionatul în liga 4, cu un buget aproximativ de 550.000 €, bani necesari pentru deplasări, chirii, mâncare, salarii, cât și pentru susținerea grupelor de juniori, pentru participarea în campionatele naționale și cele zonale.

Tot în cadrul conferinței de presă, Eric de Oliveira a declarat că nimeni altcineva nu va avea un cuvânt de spus, indiferent de sumele obținute din sponsorizări, urmând ca toate deciziile să fie luate doar de membri fondatori, aceștia fiind Ionuț Buzean, Eric de Oliveira, Doru Dudiță, Cristi Pustai, Iosif Biro, Eugen Pârvulescu și Dorin Roșca.

Formația care va debuta în această toamnă, va fi antrenată de Dumitru Solomon și Doru Dudiță, în timp ce Eric de Oliveira se va ocupa de centrul de juniori.

După cele discutate astăzi, clubul va fi unul apolitic, bazat doar pe ideea de a promova tinerele speranțe ale fotbalului local.

Astfel, o mare parte a suporterilor echipei Gaz Metan sunt de acord să se alăture noului club, iar cel mai probabil, la meciuri se va scanda numele actualului club care, cu siguranță va fi pe placul tuturor celor ce sunt implicați în ACS Mediaș 2022.