ACS Medias obtine a 8-a victorie din tot atatea meciuri

ACS Medias obtine a 8-a victorie din tot atatea meciuri

 

ACS Mediaș a început partida disputată duminică de la ora 16:00 în deplasare în formula Paul Florea, Sebastian Bîrsan, Cristian Avram, Bogdan Jica, Mihai Țala, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Giuliano Țili, Sorin Zomant, Andrei Bîrsan și Cristian Pajco.

Primul gol al partidei din etapa cu numărul 8 a Campionatului Ligii a patra a venit după 25 minute de joc. Cel care a deschis tabela a fost Cristian Pajco, golgeterul medieșenilor. Avantajul formației vizitatoare a durat însă doar patru minute. Unirea Miercurea Sibiului a reușit să restabilească egalitate în minutul 29, dintr-o lovitură de pedeapsă. Și mai puțin a durat bucuria gazdelor. Peste alte două minute Giuliano Țili și-a adus din nou formația în avantaj și a stabilit totodată scorul pauzei, 2-1 pentru ACS Mediaș.

Repriza secundă a fost una disputată. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, medieșenii au rămas în zece oameni după eliminarea lui Sebastian Bîrsan. Chiar așa, acești au reușit să mai înscrie încă o dată. Remus Mocan, jucător intrat după pauză a marcat în minutul 85 și a stabilit scorul final al întâlnirii, 3-1 pentru ACS Mediaș.

În urma victoriei cu ACS Unirea Miercurea Sibiului, medieșenii au maxim de puncte după primele opt etape de campionat și vor juca în etapa viitoare pe teren propriu cu AS FC Dumbrăveni.

www.novatv.ro