ACS Mediaș a încheiat turul cu o victorie clară în deplasare, 5-1 cu ACS Leii Șura Mică

ACS Mediaș a încheiat turul cu o victorie clară în deplasare, 5-1 cu ACS Leii Șura Mică

 

ACS Mediaș a încheiat turul cu o victorie clară în deplasare, 5-1 cu ACS Leii Șura Mică.

Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a obținut al treisprezecelea succes consecutiv în campionat și are 39 puncte la finalul turului. Raul Ignat, Lucian Noian, Cristian Avram, Sebastian Bîrsan și Andrei Bîrsan au fost marcatorii medieșenilor în penultima partidă oficială din 2022.

ACS Mediaș a început partida din etapa cu numărul 13 în formula Paul Florea, Remus Mocan, Cristian Avram, Gabriel Țala, Raul Ignat, Alexandru Socaci, Ștefan Grosu, Paolo Stan, Lucian Noian, Sorin Zomant și Sebastian Bîrsan.

După ce a marcat o dublă în victoria din etapa trecută, Raul Ignat a deschis tabela și în confruntarea cu ACS Leii Șura Mică. A fost 1-0 pentru medieșeni datorită reușite sale din minutul 9. Lucian Noian a dublat avantajul formației sale după o jumătate de oră de joc, iar Cristian Avram a stabilit scorul pauzei dintr-o lovitură de pedeapsă transformată în minutul 45. Formația gazdă a reușit să reducă din diferență în minutul 70, iar peste alte cinci minute, scorul a devenit 4-1. Sebastian Bîrsan a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de centralul întâlnirii. Scorul final, 5-1 pentru ACS Mediaș a fost stabilit de Andrei Bîrsan, care a marcat cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

În urma victoriei cu ACS Leii Șura Mică, medieșenii au maxim de puncte după primele treisprezece etape de campionat și vor juca în etapa viitoare în deplasare cu AFC Agnita. Partida va avea loc în primăvara anului 2023, la o dată care urmează să fie stabilită.

www.NovaTV.ro