Vitinho duce Gazul in Sferturile Cupei !

Vitinho duce Gazul in Sferturile Cupei !

Formaţia Gaz Metan Mediaş s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut, în optimi, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), de echipa de ligă secundă Astra II Giurgiu.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Vitinho '67.
"Un meci frumos, mai ales in repriza a doua. Am rodat unii jucători pe care nu i-am prea folosit în campionat. Astăzi, pe lângă victorie, am observat nişte plusuri la echipă. Muth a jucat excelent, la fel şi Vitinho şi cred că în curând ambii vor fi titulari de drept în prima echipă. Avram şi el a jucat pentru prima oară 90 de minute şi a facut-o extrem de bine. Vitinho este un jucător care promite mult, din păcate şi-a întârziat debutul cu problema cărţii verzi, iar publicul deja aşteaptă multe de la el. Sperăm ca el va înscrie cel puţin atâtea goluri ca şi Eric", a afirmat Pustai.
Jucătorul Vitinho Medeiros, autorul unicului gol, i-a dedicat victoria lui Eric de Oliveira: "Sunt foarte fericit şi vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru golul acesta. Dedic golul acesta lui Eric, pentru că datorită lui am ajuns aici. Eric ca jucător este mai bun ca mine, dar nu joc pe acelaşi post, ci vârf de atac. Îi mulţumesc şi lui Pustai pentru că mi-a acordat încredere".
Tehnicianul formaţiei Astra II, Imilian Şerbănică, a apreciat că echipa sa a făcut un joc acceptabil pentru această fază a competiţiei. "Ştiam că întâlnim un adversar puternic. Am încercat să contracarăm jocul lor, pe alocuri ne-a ieşit, dar medieşenii tot şi-au creat ocazii mari de a marca. Diferenţa putea fi mult mai mare dar graţie portarului nostru am reuşit să menţinem diferenţa minimă. Sperăm să ne recuperăm fizic până la meciul cu Bacăul pentru că avem nevoie mare de puncte în campionat", a afirmat Şerbănică. 
Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Radu Zaharia (Breeveld '46), Frăsinescu, Muth, Vukadinovici - Avram, Markovici, Bozeşan, Pârvulescu (R. Miclea '81) - Liţu (Bratu '46), Vithinho. Antrenor: Cristian Pustai
Astra II Giurgiu: Cezar Lungu - Cătălin Gheorghe, Nogo (Şanţmare '64), Oprsal, Tigănaşu - William, Ochia, Ologu (Gafiţa '84), Vădrariu (Dinu '80) - Tigoianu, Bogdan Rusu. Antrenor: Imilian Şerbănică
Cartonaşe galbene: Bozeşan '19, Markovici '90+2 / Oprsal '8, Nogo '59
Arbitri: Teodor Crăciunescu (centru) - Florin Păunescu, Stelian Slabu (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă)