Samba do Brasil

Samba do Brasil



Fotbalistul "cariocas" Eric de Oliveira a marcat două goluri şi a fost co–autor la celelalte 3 ale Gazului metan în victoria cu gruparea din Alba Iulia, una condamnată la retrogradare. În ultimele 3 jocuri din campionat, brazilianul a înscris de 5 ori.
Dedicaţie pentru soţie şi băieţel
Autorul golului 2 al Gazului metan în meciul de sâmbătă, Ovidiu Hoban, le-a dedicat reuşita soţiei sale, Alina, şi fiului Bogdan. Imediat după ce a înscris, fotbalistul originar din Baia Mare s-a îndreptat spre tribună, acolo unde era postată una din camerele televiziunii care a transmis meciul, ridicându-şi tricoul, lăsând să se vadă dedicaţia de pe maieu: "Pentru Bogdan şi Alina". "Mi-am dorit tare mult să marchez, pentru a le dedica acest gol băieţelului meu, Bogdan, de un anişor şi 8 luni, şi soţiei mele, Alina", a afirmat, la final, fotbalistul Gazului metan.

"Am arătat ca o echipă mare"
Ioan Rusu, directorul general adjunct al SC Transgaz SA, unul dintre sponsorii principali ai Gazului metan, a mărturisit, la finalul întâlnirii cu Unirea Alba Iulia, că i-a plăcut felul în care a arătat echipa lui Cristi Pustai. "Jucătorii au demonstrat că merită pe deplin locul pe care-l ocupă în prezent, în clasament. Am arătat ca o echipă mare. Toată lumea merită felicitări", a declarat Ioan Rusu.