1-0 pentru Federer în dubla caritabilă cu Nadal

1-0 pentru Federer în dubla caritabilă cu Nadal

Rafael Nadal şi Roger Federer susţin două meciuri caritabile. Scopul este acela de a strînge fonduri pentru fundaţiile celor doi tenismeni.


Marţi, 21 decembrie, cei mai buni tenismeni ai lumii au jucat în ţara natală a numărului doi mondial, Elveţia.
Roger Federer a cîştigat meciul de la Zurich cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.
"Toată atenţia se îndreaptă către doi jucători şi un singur meci. A fost foarte dificil să joc o asemenea partidă, dar la finalul zilei nu mai contează cine a cîştigat. A fost un meci pentru Africa, banii strînşi for fi folosiţi de către fundaţia mea pentru a ajuta copiii din Africa. Sînt mîndru şi foarte fericit că am reuşit să facem posibil acest eveniment. Mulţumesc din suflet tuturor celor care au participat la această partidă", a spus numărul doi mondial, Roger Federer.
În această seară se va juca a doua partidă, de această dată acasă la numărul unu mondial, Rafael Nadal. Meciul se va juca la Manzanares Park Tennis Center, gazda Mastersului de la Madrid.
"Este un meci foarte emoţionant pentru mine. Nu am jucat niciodată împotriva lui Federer în Elveţia, dar la Madrid va fi pentru a treia oară cînd ne vom întîlni pe teren. În 2009 m-a bătut, iar în 2010 mi-am luat revanşa", a spus Rafael Nadal.
Roger Federer a mai spus că nu este important să cîştige meciul de la Madrid, ci să strîngă cît mai multe fonduri pentru copii.
 
sursa: gsp.ro