EXCLUSIV  - Gaz Metan 1- 1 Torpedo!

EXCLUSIV - Gaz Metan 1- 1 Torpedo!

Gaz Metan Medias a remizat astazi impotriva formatiei Torpedo Kutaisi, scor 1-1.

Cristi Pustai a inceput meciul cel mai probabil cu primul ''11'' cu care va juca si in campionat :
- Plesca ,Markovic , Trtovac , Akaki Khubutia , Lazar , Todea , Munteanu , Parvulescu , Kubala , Bratu si Raul del Campo .
Dupa pauza Cristi Pustai a schimbat complet echipa , trimitandu-i pe teren pe jucatorii: Vatca , Zaharia , Hoban , Litu , Dudita , Zaharia , Buzean , Aganovic , Bozesan , Sergiu Muth (junior) si finlandezul Hiel (in probe).

Georgienii au înscris în minutul 10 profitand de o gravă greşeală în apărare a formaţiei antrenate de Cristian Pustai iar Gaz Metan Medias a egalat în minutul 90 prin Alin Liţu dupa ce balonul a lovit ambele bare şi a intrat în poartă, restabilind egalitatea de pe tabelă.

Astazi , Florin Bratu a debutat azi ca titular la Gaz Metan Medias, în amicalul cu Torpedo Kutaisi, din Georgia, jucînd 54 de minute. "Bratone" a venit liber de contract dupa ce s-a despartit de Dinamo Bucuresti semnand pentru 2 ani si jumatate cu gruparea medieseana.
Următorul meci este pe 30 ianuarie, de la ora 18:00, cu Fakel Voronezh, Rusia.

'Nu ne-a interesat foarte mult rezultatul , dar sunt multumit , conteaza atitudinea jucatorilor fata de antrenament , pana la urma aceste meciuri sunt inca meciuri amicale , si le consideram de antrenament .In repriza a doua am folosit mai multi jucatori de ofensiva , dar inca sunt greseli , este primul meci al nostru din acest an ,deci era explicabila si aceasta stare de oboseala pentru ca eram in perioada de pregatire fizica , dar una peste alta rezultatul este bun si si trebuie sa remediem din mers ce greseli avem .Trebuie sa trecem peste socul plecarii lui Eric , asa cum am trecut si peste socul plecarii lui Curtean si Bud .Inca nu stiu daca ne-am despartit de Eric ,inca nu e inchis capitolul , asteptam sa vedem ce se va rezolva in aceasta perioada. Cat despre atacantul finlanez , este un jucator tanar de 23 de ani , a declarat Cristi Pustai .

Revenim maine cu o galerie foto de la acest meci!

Articol: Paul Plaias si Chitanu Eduard