EXCLUSIV :Gaz Metan întâlnește in Antalya pe fosta echipă a lui Uhrin Jr.!

EXCLUSIV :Gaz Metan întâlnește in Antalya pe fosta echipă a lui Uhrin Jr.!

Elevii lui Cristian Pustai vor juca un ”super amical” în cantonamentul din Turcia cu fosta echipă a lui Dușan Uhrin jr, Slovan Bratislava.

Gaz Metan Mediaș şi-a aflat deja adversarii pe care îi vor întâlni în meciurile de verificare din Antalya. Printre aceştia se numără şi Slovan Bratislava (foto), locul 5 în primul eşalon din Slovacia, după 18 etape. Gaz Metan şi Slovan se vor duela pe 10 februarie. Până atunci, jucătorii lui Cristi Pustai vor mai da piept cu Torpedo Kutaisi ( Georgia) pe 27 ianuarie, cu FK Fakel Voronej, o echipă din cel de-al treilea eşalon din Rusia (29 ianuarie) , pe 30 ianuarie cu FK Karabakh Aghdam (locul 5 în prima ligă din Azerbaidjan), pe 1 februarie cuNK Istra (prima ligă din Croația), pe 3 februarie cu formația FC Zhetysu din Kazakhstan, pe 6 februarie cu PFK Andijan Tashkent din Urbekistan și ultimul amical va fi pe 10 februarie cu formația slovacă, Slovan Bratislava.

"Îmi doresc să facem un retur la fel de bun ca şi prima parte a campionatului. Acum suntem pe 5 şi m-aş bucura să rămânem pe acelaşi loc şi la finalul campionatului ", a declarat Răzvan Pleşca,