EXCLUSIV - "Lupii negri'' au inceput de astazi pregatirile pentru retur!

EXCLUSIV - "Lupii negri'' au inceput de astazi pregatirile pentru retur!


Gaz Metan Mediaș a dat azi startul la pregătiri pentru retur. De la reunire a absentat brazilianul Eric de Oliveira insa au aparaut si cateva nume noi la echipa, Sergiu Muth(Gaz Metan Medias II), Gașpar, Crisan(Juniori) si Adrian Fertea (SESO Câmpia Turzii, Liga III).
După câteva zile de pregătire pe arena de pe malul Tîrnavei Mari, ”gaziştii” se vor deplasa la Reghin, pentru primul cantonament din această iarnă. Vreme de o săptămână, antrenorul Cristi Pustai va pune accentul, în localitatea mureşeană, pe pregătirea fizică. Apoi, de pe 25 ianuarie, vreme de 16 zile, medieşenii se vor afla într-un al doilea stagiu centralizat, în Antalya, unde se vor întâlni şi cu mingea, urmând să joace 7 amicale.

"Se pare că nu a găsit bilete de avion. Îl aşteptăm să ajungă la Mediaş", a spus antrenorul ”gazistilor”, Cristian Pustai.

Tehnicianul aşteaptă să testeze mai mulţi atacanţi. "Vor veni în Antalya jucători, sper să găsim 1-2 atacanţi de valoare. Ne aşteaptă un retur foarte greu, de aceia trebuie să ne pregătim foarte bine", a mai completat Pustai.

Iata si lotul prezent astazi la reunire
Portari:Milos Buchta, Răzvan Pleşca, Cosmin Vâtcă
Fundaşi: Radu Zaharia, Florin Lazăr, Akaky Khubutia, Jasmin Trtovac,Marko Markovic, Paul Pârvulescu, Ionuț Buzean
Mijlocaşi: Cristian Todea,Michael Kubala, Romulus Miclea, Ovidiu Hoban, Alexandru Munteanu, Doru Dudiţă, Ionuț Bozeşan, Sergiu Muth (Gaz Metan Mediaș), R. Crişan (junior)
Atacanţi: Adamir Aganovic, Alin Liţu, Cristian Silvăşan, Raul del Campo, R. Gaşpar (junior), Adrian Fertea (în probe de la SESO)