SUPER - INTERVIU - La multi ani , Zarko!

SUPER - INTERVIU - La multi ani , Zarko!

De ziua sa onomastica si proaspat declarat cel mai inalt fundas din Europa, Zarko Markovic a acordat un super - interviu siteu-lui nostru, Medieseni.info!

Reaccidentat în meciul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a turului, fundaşul sârb Zarko Markovic a ratat ultimul meci oficial din 2010.

”De vreo o luna am început să fac alergări şi nu am mai simţit niciun fel de durere. Cu Craiova am primit o lovitură puternică exact în locul în care am fost operat. Acum sunt OK şi îmi doresc ca, în noul an, să nu mai am parte de vreo accidentare. 2010 nu a fost tocmai un an bun pentru mine, dar sper ca, în noul an, să mă descurc mult mai bine, să fiu lipsit de accidentări", a declarat, Markovic.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obiectivul echipei, Gaz Metan Medias este o clasare in primele opt pozitii , chiar pe un loc de cupa europeana, tu ce parere ai?
Zarko Markovic: Daca terminam pe un loc de cupele europene ar fi frumos dar pana atunci mai este mult adica sunt multe meciuri care trebuie sa castigam .
Ce parere ai despre amicalele pregatite de conducerea clubului in cantonamentul din Antalya?
Zarko Markovic: Sunt meciuri amicale , meciuri in care trebuie sa ne pregatim bine pentru campionat.
... Crezi ca nu conteaza nivelul echipelor din amicale?
Zarko Markovic: Aproape toate echipe sunt din prima liga eu zic ca sunt amicale bune, jucam si cu Slovan Bratislava care e o echipa foarte, foarte buna .
Ce parere ai despre treansferurile parefate pana acum de echipa?
Zarko Markovic: Bratu e un jucator care ne poate ajuta foarte mult se vede si din prime antrenamente.
(rade) ...Stai ca ma duc dupa echipament ca avem antrenament in jumatate de ora.
Ce parere ai despre plecare lui Eric de Oliveira? Plecarea sa a creat un mare scandal ...
Zarko Markovic: Despre asta nu imi prea place sa vorbesc pentru ca inca nu se stie ce e si cum.Sper sa ma intelegeti.
Ai un mesaj pentru site-ul Medieseni.info?
Zarko Markovic: (zambeste) Salut pe toti mediasenii si ii invit sa fie alaturi de noi la meciuri si sa ajungem intr-o liga europa impreuna .

Interviu realizat de : Chirila Catalin & Chitanu Edy!