EXCLUSIV  -  4 medalii la Campionatul de Cros!

EXCLUSIV - 4 medalii la Campionatul de Cros!

http://novatvmedias.files.wordpress.com/2010/12/daniela-loghinanca-bunea.jpg?w=460&h=326
Rezultate de excepţie pentru Anca Bunea şi Daniela Loghin la Campionatele Naţionale de Cros rezervate juniorilor. Cele două sportive au câştigat patru medalii, două de aur şi două de argint, performanţă care le-a adus participarea alături de lotul naţional al României la Campionatele Balcanice de cros programate în Serbia la jumătatea lunii martie.Atleta Anca Bunea pregătită de profesorul Hermann Vasile şi Daniela Loghin pregătită de profesorul Vasile Ibăşfălean au făcut la legea campionatele naţionale de cros desfăşurate la Felix, atât la junioare 1 cât şi la junioare 2. Cele două sportive au câştigat aurul şi argintul la ambele categorii.

"Ne asteptam la rezultate bune a fost un traseu foarte greu deoarece era plin de noroi si zapada si a fost greu dar a fost bine pana la urma si am obtinut ce ne-am propus pentru acest turneu" a declarat Daniela Loghin.

"Este un moment de satisfactie pentru noi pentru toti tehnicienii CSS Medias dar maiales pentru tehnicienii
Hermann Vasile şi Vasile Ibăşfălean deoarece inca odata am confirmat ca noi muncim si reusim sa reprezentam orasul Medias la nivel national si international cu succes", a declarat Mihai Moldovan , director CSS Medias.