Eric:''Voi reveni in Romania  dar nu la Medias''

Eric:''Voi reveni in Romania dar nu la Medias''

În ziua meciului cu FSV Mainz a reînceput telenovela Eric. Brazilianul a plecat şi e decis să nu se mai întoarcă. Cel mai bun om al Gazului a decolat spre Brazilia. Se întoarce la Metropolitano şi nu mai vrea să audă de Mediaş, echipă cu care susţine că nu mai are contract.

"Sunt trist pentru ca sunt nevoit sa plec in Brazilia, fiindca tocmai mi s-a nascut baiatul. Nu vreau sa spun mai multe. Nu am mai vorbit cu cei de la Medias fiindca nu m-au respectat si merg sa ma pregatesc in Brazilia.

Ma voi intoarce sigur in Romania, dar nu cred ca la Gaz Metan, pentru ca mi-a expirat contractul. Mediasul are prioritate, dar momentan am oferte de la alte cluburi. Nu vreau sa dau deocamdata nume, dar ma voi decide in momentul in care voi fi declarat jucator liber", a spus Eric pentru ProSport.

Azi, acesta a postat un mesaj pe Facebook:

"Multumesc toti prietenii si fane pe ca

re mo sustinut si sunt sigur ca o sa am mai multe sustinere in vitor,sunt trist ca plec dar n-am de ales,gazu va ramane in sufletul meu si cred ca si eu o sa raman in sufletul. Vostri mereuu...bafta si orice intamplar sa va sustinetii echipa mereu....multumesc!

Numarul 27 Eric...Eric....Eric de Oliveira

Mersi medias!", a scris Eric pe Facebook.