Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 Gaz Metan Medias

Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias pierde cu scorul de 2-0 , in deplasare cu formatia Ceahlau Piatra Neamt.In urma acestei infrangeri , mediesenii termina sezonul pe locul 13.
Scorul a fost deschis in minutul 10 de Ceahlaul Piatra Neamt, dupa o centrare, prin Golubovici, cu o lovitura de cap din 6 metri. Cateva minute mai tarziu, penalty pentru Gaz Metan, dupa un fault al lui Monroy, penalty care este ratat.
Cel de-al doilea gol al nemtenilor a venit in minutul 39, cand Badescu a inscris printr-un sut la coltul lung, dupa ce a ramas singur cu portarul. Prima repriza s-a incheiat fara ca scorul sa mai sufere modificari.
In repriza a doua au existat mai multe ocazii, unul dintre cei care au ratat fiind Golubovici, care a tras un sut mult peste poarta, la fel si Tahar, care a tras pe langa poarta, de la peste 10 metri sau Roman, care a reluat cu capul pe langa poarta. Scor final Ceahlaul Piatra Neamt – Gaz Metan Medias 2-0.
Ceahlaul Piatra Neamt 4-2-3-1: Jovici – Dumitras, Ichim, Cazan, Tepes – Monroy, Al. Achim – Badescu, Golubovici, Stana – Gafita
Rezerve: Jichta, Druga, M. Popa, Onciu, A. Pavel, Forminte, Vitelaru
Antrenor: Costel Enache
Gaz Metan Medias 4-4-2: Plesca – R. Zaharia, Fl. Lazar, Muth, Frasinescu – C. Gheorghe, Cr. Todea, Breeveld, Dudita – Vitinho, D. Roman
Rezerve: Buchta, Hlinca, Tahar, Covaciu
Antrenor: Cristian Pustai