Ocazie importantă pentru Gaz Metan de a-și consolida poziția în clasament

Ocazie importantă pentru Gaz Metan de a-și consolida poziția în clasament

Gaz Metan joacă la Ovidiu în etapa a 16-a cu FC Viitorul într-un derby al locurilor 3, respectiv 4 al clasamentului Ligii 1. Echipa lui Hagi este favorită, însă echipa noastră este pe locul doi într-un clasament al punctelor câștigate în deplasare. Viitorul a câștigat 5 dintre cele 7 partide jucate pe teren propriu în acest sezon. Singura înfrângere suferită de oponenții noștri din această etapă a fost în compania formației Steaua București, scor 1-3 în etapa a 2-a.



În tur, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 2-1 prin golurile lui Alex Muntenu (min. 17) și Azdren Llullaku (min. 85). Golul constănțenilor a fost înscris de Bogdan Țâru (min. 73). Până la partida din această etapă, Viitorul și Gaz Metan s-au mai întâlnit de șapte ori, bilanțul fiind favorabil nouă: cinci victorii, un egal și o înfrângere. Pe terenul Viitorului, echipa noastră a jucat de trei partide înregistrând o victorie (0:1 - 20.08.2012), un egal (0:0 - 18.08.2013) și o înfrângere (1:0 - 08.04.2015). 

Echipa antrenată de Cristi Pustai, nu a pierdut decât de două ori în deplasare în actualul sezon de Liga 1: 
- în etapa a 2-a cu CSM Poli Iași, scor 3:1
- în etapa a 4-a cu Chiajna, scor 1:0

Ținând cont de înfrângerile înregistrate de ocupantele primelor două locuri, FC Steaua și CSU Craiova, Gaz Metan are ocazia de a-și consolida poziția a 3-a în clasament dar și de a se apropia de locul secund la doar un punct și la 4 de primul loc în cazul unei victorii cu Viitorul, cel puțin până săptămâna viitoare.

Partida dintre Viitorul și Gaz Metan se dispută Luni, 21 noiembrie, 2016 de la ora 18:00.