Intrare libera la meciul de joi

Voua, celor care va pasa de aceasta echipa, veniti pe stadion. Gazu' are nevoie de voi. INTRARE GRATUITA LA MECI !

5 comentarii:

 1. eu o sa fiu ca deobicei pe stadion si o sa incurajez echipa , meciul nu o sa fie usor dar poate cu noroc mai primim un 11m aiurea si acum capitanul nostru o sa-l transforme , sper sa fie multa lume la stadion si echipa sa joace un fotbal placut , vreau un meci frumos cu multe ocazii si la sfarsit sa putem sa ne bucuram impreuna !!!!!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere
 2. Incurajezi tu o pl papagalule ca ne-am saturat de gura ta, jura ca la meciul cu Sibiu ai incurajat echipa de unul singur din acea multime de oameni morti din tribuna. Mai taci in plm ca inafara de galerie nu se aude gura nimanui din tribune care sa incurajeze echipa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Offfffffff , as vrea si eu sa iti transmit cate ceva dar din respect pt cei care administreaza site-ul si se zbat sa-l inbunatateasca si pt cei care intra sa se informeze despre GMM mai bine tac si iti urez multa sanatate si sa fi fericit si din cand in cand sa mai platesti cate un bilet sau un abonament pt a sustine as un pic aceasta echipa !!!!!

   Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuuuuu

   Ștergere
 3. adversar bun, meci important, ora decenta, vreme frumoasa.. sunt chiar curios care o sa mai fie de data asta motivul pentru care mediesenii o sa lipseasca de la meci. ne plangem ca mediasul e mort si ca nu avem parte de evenimente.. iar cand un eveniment de anvergura nationala are loc la medias, preferam sa stam acasa.
  o sa fiu prezent, ca aproape de fiecare data, la tribuna noua undeva la parter.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.