Alex Greab a fost pus pe lista de transferuri

După 6 ani petrecuţi la Gaz Metan, portarul Alexandru Greab nu a mai intrat în planurile echipei pentru noul sezon, şi a fost lăsat acasă. 
Cu încă un an de contract rămas cu echipa noastră, jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost pus pe lista de transferuri. 
Noi, suporterii gaziştii, îţi transmitem mii de mulţumiri pentru toți acești ani petrecuţi la Gaz Metan, şi îţi dorim mult succes în carieră. 

5 comentarii:

 1. pacat ca s-a ajuns si la momentul asta. un portar cu evolutii bune. desi multi n-au cuvinte tocmai bune despre el, eu continui sa spun ca greab si plesca sunt doi portari buni, sensibil egali ca valoare. bafta multa la noua echipa, chiar sper sa-si gaseasca echipa care sa plateasca 50. 100 de mii de euro pentru el si sa-l ia de acum din vara. ar fi pacat sa piarda un an pe echipa a doua.

  RăspundețiȘtergere
 2. Până acum nicio noutate în privința transferurilor? Despre Pustai ce se mai știe?

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate a vazut conducerea, cum a jucat in cupa Greab, si probabil s-au lamurit...nu e un portar bun Greab.. Portar bun este Plesca, daca Hermanstadt, a dat fiecare sut pe poarta si gol, inseamna ca nu este bun, parerea mea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pacat , asta e ..............., oricum mulţumim pentru toți acești ani petrecuţi la Gaz Metan Medias.

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere
 5. Probabil echipa nu mai are bani :)) si trebuie sa vanda ceva, si daca iei liber de contract, tot iti trebuie bani, ca sa platesti una alta, taxe

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.