Victorieee: 5 Victorii consecutive pentru Gaz Metan

Formația lui Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la FC Voluntari, cealaltă echipă neînvinsă până acum în play-out. Alb-negrii au deschis scorul repede prin David Caiado, gazdele au egalat în finalul primei reprize din lovitură liberă prin Vlad, iar Mario Rondon a adus toate punctele formației sale prin reușita din ultimul sfert de oră.
Gaz Metan a început foarte bine partida de la Voluntari. În minutul 12, Mario Rondon a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng, a trecut de un jucător al ilfovenilor și a pasat foarte bine pentru David Caiado, care a trimis mingea în poartă. Același Caiado a șutat apoi în minutul 20 din afara careului de 16 metri, dar Cosmin Vâtcă a fost la post. În minutul 25, gaziștii au avut șansa de a face 2-0, însă portarul Voluntariului a reușit să blocheze finalizarea lui Mario Rondon din careul de 16 metri. Formația gazdă a avut prima ocazie în minutul 27, atunci când Laidouni a recuperat un balon la 25 de metri de poarta adversă, șutat dar mingea a trecut pe lângă poartă. Peste alte cinci minute, Tudorie a primit o pasă pe culoar, a intrat în careu și a încercat o scăriță peste portar, însă Răzvan Pleșca a fost la post și a reținut. Ilfovenii au reușit să egaleze în minutul 38, atunci când lovitura liberă de la 16 metri executată de Alexandru Vlad a fost deviată de zid și a intrat în poartă.
La zece minute de la reluarea jocului, Gaz Metan a avut o ocazie mare de gol. David Caiado a plecat pe contraatac, a pasat foarte bine pentru Sebastian Mailat, care a intrat în careul de 16 metri și a șutat la o palmă de bara transversală a porții lui Vâtcă. În minutul 64, Sebastian Mailat l-a deschis foarte bine pe Mario Rondon care a ajuns în poziție de unu la unu cu Vâtcă, a șutat, dar portarul ilfovenilor a reușit să respingă și de această dată. Golul a venit în minutul 79. Sebastian Mailat a recuperat o minge pe partea dreaptă, a pasat pentru Antoni Ivanov care a pătruns în careul de 16 metri și a șutat, Vâtcă a reușit să respingă și de această dată, iar Mario Rondon pe fază a trimis mingea în poartă. În minutul 86 Nasser Chamed a centrat foarte bine din lovitură de colț, însă lovitura de cap a lui Ionuț Larie a trecut puțin pe lângă poarta lui Vâtcă. În prelungiri șutul lui Antoni Ivanov a trecut pe lângă poarta lui Vâtcă, iar Gaz Metan s-a impus cu scorul de 2-1 și a bifat al cincelea succes consecutiv în play-out.

www.Gaz-Metan-Medias.ro

5 comentarii:

 1. Felicitari Gaz Metan !!! Sintem mindri de voi 😘😘😘

  RăspundețiȘtergere
 2. Mare perlă scoasă de Iordanescu. Cică e bine că nu ne-am calificat în play off, unde puteam ieși pe locul 6, e mai bine să luăm locul 1 în play aut . Mare filosof, ne ia de proști, am mai zis că era bun de politician. Dacă eram pe ultimele locuri putea spune că e mai palpitant și mai bine să te lupți până în ultima etepă pentru salvare decât să fi plictisitor pe locul 1 în play aut.
  Ce frumos era dacă jucam cu Cluj, Steaua, Craiova, cu stadionul plin. Vise. Asta este .
  În rest, bravo băieților, sunt minunați.

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari tuturor baietilor,pentru joc,atitudine performanta de a lega aceste victorii,chiar daca sunt in play-out cu atit mai mult,toata lumea apreciaza jocul echipei ,chiar si cei care comenteaza la tv,conteaza ca si pe viitor sa fie la fel de concentrati,fiindca toate meciurile sunt dificile,si numai prin munca sustinuta vor putea pune la punct un stil de joc ,formind un grup unit care in campionatul viitor poate de ce nu sa joace in play-off,unde vsa nu fie doar ciuca batailor ci sa joace de la egal la egal cu cei mai buni considerati,cu rabdare,munca si seriozitate se pot obtine rezultatel dorite in viitorul apropiat.Bravo echipei(tuturor componentilor,chiar si cei cu mai putine jocuri)stafului tehnic ,Bravo tuturor!Hai Gazuuuuu!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bravo baieti!!! suntem mandrii de voi!!!Hai Gazul ,hai Baieti!Si sa vinä Banii la baieti!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sper ca odata sa se incurce Dinamo si Medias sa castige :)

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.