Victorieee: 5 Victorii consecutive pentru Gaz Metan

Victorieee: 5 Victorii consecutive pentru Gaz Metan

Formația lui Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la FC Voluntari, cealaltă echipă neînvinsă până acum în play-out. Alb-negrii au deschis scorul repede prin David Caiado, gazdele au egalat în finalul primei reprize din lovitură liberă prin Vlad, iar Mario Rondon a adus toate punctele formației sale prin reușita din ultimul sfert de oră.
Gaz Metan a început foarte bine partida de la Voluntari. În minutul 12, Mario Rondon a luat o acțiune pe cont propriu în flancul stâng, a trecut de un jucător al ilfovenilor și a pasat foarte bine pentru David Caiado, care a trimis mingea în poartă. Același Caiado a șutat apoi în minutul 20 din afara careului de 16 metri, dar Cosmin Vâtcă a fost la post. În minutul 25, gaziștii au avut șansa de a face 2-0, însă portarul Voluntariului a reușit să blocheze finalizarea lui Mario Rondon din careul de 16 metri. Formația gazdă a avut prima ocazie în minutul 27, atunci când Laidouni a recuperat un balon la 25 de metri de poarta adversă, șutat dar mingea a trecut pe lângă poartă. Peste alte cinci minute, Tudorie a primit o pasă pe culoar, a intrat în careu și a încercat o scăriță peste portar, însă Răzvan Pleșca a fost la post și a reținut. Ilfovenii au reușit să egaleze în minutul 38, atunci când lovitura liberă de la 16 metri executată de Alexandru Vlad a fost deviată de zid și a intrat în poartă.
La zece minute de la reluarea jocului, Gaz Metan a avut o ocazie mare de gol. David Caiado a plecat pe contraatac, a pasat foarte bine pentru Sebastian Mailat, care a intrat în careul de 16 metri și a șutat la o palmă de bara transversală a porții lui Vâtcă. În minutul 64, Sebastian Mailat l-a deschis foarte bine pe Mario Rondon care a ajuns în poziție de unu la unu cu Vâtcă, a șutat, dar portarul ilfovenilor a reușit să respingă și de această dată. Golul a venit în minutul 79. Sebastian Mailat a recuperat o minge pe partea dreaptă, a pasat pentru Antoni Ivanov care a pătruns în careul de 16 metri și a șutat, Vâtcă a reușit să respingă și de această dată, iar Mario Rondon pe fază a trimis mingea în poartă. În minutul 86 Nasser Chamed a centrat foarte bine din lovitură de colț, însă lovitura de cap a lui Ionuț Larie a trecut puțin pe lângă poarta lui Vâtcă. În prelungiri șutul lui Antoni Ivanov a trecut pe lângă poarta lui Vâtcă, iar Gaz Metan s-a impus cu scorul de 2-1 și a bifat al cincelea succes consecutiv în play-out.

www.Gaz-Metan-Medias.ro