Juniorii Gazului U17 si U19, din nou fata in fata cu perfomanta

Grupele de republicani A si B ale clubului Gaz Metan Medias s-au calificat la Turneul Zonal de la Pitesti, acolo unde sambata, grupa U19 antrenata de Dumitru Solomon si Dorin Rosca va intalni la Bistrita pe AFC Gloria Junior, iar daca va castiga aceasta partida, se va califica in finala turneului care va avea loc a doua zi, intalnind atunci castigatoarea dintre Atheltic Zalau si CSS 2 Baia Mare.
Castigatoarea acestui turneu urmand sa se califice la un Turneul de Asi, acolo unde vor juca castigatoarele celor 4 grupe de la Turneul Zonal, iar cea mai buna va merge la Campionatul de Elita, acolo unde Gaz Metan U19 a ratat calificarea in sezonul trecut dupa un gol primit in minutul 88, dupa o neatentie in aparare.
Gloria Junior Bistrita a terminat campionatul clasic pe primul loc din 9 echipe, cu 38 de puncte dupa 16 partide, si un golaveraj de 64 - 21, in timp ce echipa noastra a castigat grupa in dauna celor de la FC Hermannstadt, pe care i-au invins in meciul direct.
De partea cealalta, la republicani B, pana in 17 ani, echipa antrenata de Claudiu Moldovan a terminat campionatul pe locul 2, la 6 puncte de liderul CS Mioveni, insa si aceasta pozitie merge mai departe la Turneul Zonal, iar acolo gazistii vor intalni sambata la Craiova pe ACS Viitorul Arges Alexandru, formatie care a terminat campionatul clasic pe locul 1, cu 64 de goluri marcate, si 13 primite.
Daca va castiga aceasta partida, Gaz Metan va juca a doua zi finala cu invingatoarea dintre CS Mioveni si Academia de fotbal Gheorghe Popescu.
La fel ca si la Republicani A, castigatoarea acestui Turneu Zonal se va califica la Careul de Asi, iar castigatoarea va merge la Elita.
evomag.ro

5 comentarii:

 1. Cand o sa vedem si la echipa mare pe unii din acestia? oare nu ar fi un moment prielnic sa-i incerce? Acum nu avem ce pierde.

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa ii vedem, asa cum i-am vazut pe Trif, Olaru, Parvulescu, Munteanu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Inca nu au platit nimic . Daca nu achita pana pe 20, baietii pot fi liberi de contract si pot pleca gratis. Halal conducere, halal oameni de cuvant. Cum se numesc, ar trebui sa stim cu totii, ca sa le aratam respectul cuvenit in oras

  RăspundețiȘtergere
 4. Meci slab al baietilor, normal, cu burta goala e mai greu. Rednic peste Iordanescu, un antrenor bun schimba ceva din joc la pauza, a schimbat in bine Rednic. Arbitrul slab,fara experienta, a incurajat jocul dur al lor, pe noi ne-a ingalbenit cu price ocazie. In rest, asta este. Stie cineva ceva de Chamed ? Sau de salarii?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.