Juniorii Gazului U17 si U19, din nou fata in fata cu perfomanta

Juniorii Gazului U17 si U19, din nou fata in fata cu perfomanta

Grupele de republicani A si B ale clubului Gaz Metan Medias s-au calificat la Turneul Zonal de la Pitesti, acolo unde sambata, grupa U19 antrenata de Dumitru Solomon si Dorin Rosca va intalni la Bistrita pe AFC Gloria Junior, iar daca va castiga aceasta partida, se va califica in finala turneului care va avea loc a doua zi, intalnind atunci castigatoarea dintre Atheltic Zalau si CSS 2 Baia Mare.
Castigatoarea acestui turneu urmand sa se califice la un Turneul de Asi, acolo unde vor juca castigatoarele celor 4 grupe de la Turneul Zonal, iar cea mai buna va merge la Campionatul de Elita, acolo unde Gaz Metan U19 a ratat calificarea in sezonul trecut dupa un gol primit in minutul 88, dupa o neatentie in aparare.
Gloria Junior Bistrita a terminat campionatul clasic pe primul loc din 9 echipe, cu 38 de puncte dupa 16 partide, si un golaveraj de 64 - 21, in timp ce echipa noastra a castigat grupa in dauna celor de la FC Hermannstadt, pe care i-au invins in meciul direct.
De partea cealalta, la republicani B, pana in 17 ani, echipa antrenata de Claudiu Moldovan a terminat campionatul pe locul 2, la 6 puncte de liderul CS Mioveni, insa si aceasta pozitie merge mai departe la Turneul Zonal, iar acolo gazistii vor intalni sambata la Craiova pe ACS Viitorul Arges Alexandru, formatie care a terminat campionatul clasic pe locul 1, cu 64 de goluri marcate, si 13 primite.
Daca va castiga aceasta partida, Gaz Metan va juca a doua zi finala cu invingatoarea dintre CS Mioveni si Academia de fotbal Gheorghe Popescu.
La fel ca si la Republicani A, castigatoarea acestui Turneu Zonal se va califica la Careul de Asi, iar castigatoarea va merge la Elita.
evomag.ro