A mai ramas o zi pana la duelul cu FCSB : Se deschid casele de bilete

A mai ramas o zi pana la duelul cu FCSB : Se deschid casele de bilete

A mai ramas o zi pana la duelul contra celor de la FCSB, iar echipa noastra, conform statisticilor din acest sezon, pleaca cel mai probabil ca favorita in acest meci, ceea ce nu s-a intamplat niciodata in duelul celor doua formatii.
Adversarii nostri vin la Medias cu un lot alcatuit in mare parte din jucatori care au evoluat mai putin, sau care revin dupa accidentari.
Trupa antrenata de Bogdan Vintila, a jucat joi in play-off-ul Ligii Europa cu formatia portugheza, Victoria Guimares, terminand la egalitate, scor 0-0.
Partida cu Gaz Metan pare sa ii incurce mult mai mult pe bucuresteni, care nu au de gand sa-i trimita in teren pe cei mai buni jucatori, preferand sa ii menajeze pentru meciul decisiv din Portugalia.
De cealalta parte, echipa noastra are un parcurs foarte bun in acest campionat, si doar ghinionul face sa o claseze doar pe locul 4.
Cu evolutii foarte bune in teren, si cu o echipa de oameni foarte implicati in acest sport, care zi de zi analizeaza si studiaza antrenamentele, jocul nostru, dar si al adversarilor, Gazul spera la o noua victorie, fiind neinvinsa pana acum in campionat, in timp ce oaspetii nu au mai castigat din 14 iulie, acel 4-3 cu FC Hermannstadt.
Incepand cu aceasta partida, clubul Gaz Metan printr-un parteneriat cu www.Bilete.ro, au scos tichete online pentru suporterii gazisti.
Cu 2 zile pana la ora meciului, aproximativ 170 de persoane si-au achizitionat bilete din mediul online, in timp ce inca 700 si-au procurat bilete din anumite zone din oras.
Pentru persoanele care inca nu si-au achizitionat bilet, o pot face online la orice ora pe acest link 
Ceea  ce trebuie sa faceti este sa accesati link-ul, selectati locul dorit pe stadion, platiti biletul, urmand ca imediat sa il primiti prin e-mail, iar cumparatorul il poate scana direct din telefon la stadion.
Cu aceasta ocazie, suporterii Gazului care nu pot asista la aceasta partida, pot veni in sprijinul clubului prin a cumpara unul sau mai multe bilete.

Persoanele care sunt interesate de a cumpara bilete din oras, va afisam mai jos locatiile de unde puteti intra in posesia lor.

1.Casa de bilet de la stadion :
Sambata : 11:00 - 13:00
Duminica : 17:00 - 21:00.

2.Locuitorii din cartierul Gura Campului isi pot procura bilete zilnic de la magazinul de paine de Bazna de langa scoala numarul 5.
3.Locuitorii din zona centrala isi pot procura bilete din Piata Agroalimentara de la magazinul de paine.
4.Locuitorii din cartierul Vitrometan isi pot procura bilete de la magazinul de paine de langa Supermarket Profi.

Inainte de meci, se vor mai deschide 3 case de bilete la stadion, una la tribuna A, una la peluza oaspete, iar cealalta la intrare in tribuna II.

In tribuna 1 si peluza, biletul este 30 lei, iar la tribuna II, acesta este 40 lei.
haineselect.ro