Victorie la Arad pentru Gaz Metan

Victorie la Arad pentru Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș a dat lovitura la Arad, după un meci pe care l-a dominat de la un capăt la altul. Dumitru Cardoso a fost MVP-ul serii, datorită celor două goluri marcate, dar Deaconu și-a trecut în cont execuția serii.

Elevii lui Jorge Costa au început foarte bine și deja conduceau cu 2-0 în minutul 32. Cardoso a deschis scorul, după care Ronaldo Deaconu a ieșit la rampă cu un gol direct din lovitură liberă.

Replica gazdelor a venit după numai cinci minute, dar a fost un simplu foc de paie. Vlad Morar a fost creditat cu reușita, numai că golul a fost realizat și cu contribuția portarului Buzbuchi, care a scăpat inexplicabil mingea în plasă.

Și, mai apoi, s-a văzut că arădenii nu au mai avut șanse clare de a marca. În schimb, Gaz Metan pare a arăta din ce în ce mai bine de când a fost preluată de portughezul Jorge Costa.

UTA: Fl. Iacob - Bustea, Erico Da Silva, Benga, Roumpoulakou - Oroian, N. Roșu, Al. Albu, D. Rusu - V. Morar, C. Rus 
Rezerve: D. Balauru - Miculescu, Tomozei, Klapan, Al. Ioniță, Fl. Ilie, Buhăcianu, Isac, Oc. Ursu Antrenor: Laszlo Balint 

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Matias de Sousa, Trif - Alceus, Da Silva Junior - Horșia, R. Deaconu, P. Costea - D. Cardoso 
Rezerve: Pleșca - Baco, R. Romeo, Pambou, Valente, Oliveira, Ciocan, Sambu, Chamed 
Antrenor: Jorge Paulo Costa Almeida

Gaz Metan obţine a doua victorie consecutivă,  şi urcă pe locul 9.