Pustai: "Conduc o echipă labilă psihic"

Pustai: "Conduc o echipă labilă psihic"


Tehnicianul echipei oaspete, Cristi Pustai, consideră că fotbaliştii săi cad psihic după ce primesc gol şi nu ştie cum să rezolve această problemă. "A fost un meci important pentru ambele echipe pentru că sunt pretendente la lupta pentru evitarea retrogradării. Mediaş a căzut în repriză secundă şi de aceea a pierdut. Este dureros când luăm goluri din două faze fixe, iar ca să rezum totul într-o frază, trebuie să spun că acestă echipă pe care o o conduc este labilă psihic", a afirmat antrenorul Gazului.
Aflat la New York, preşedintele clubului medieşean a fost ţinut la curent prin telefon de desfăşurarea meciului şi prin intermediul Internetului. Corin Cindrea a declarat că este o înfrângere la care nu se aştepta. "Nu am văzut meciul la televizor aşa că nu mă pot pronunţa. Ce vă pot spune este că este o înfrângere la care chiar nu mă aşteptam. Nu ştiu dacă vom face vreo şedinţă de analiză. Vom vedea zilele viitoare când voi reveni şi eu în ţară ce e de făcut la echipă" a declarat Corin Emil Cindrea.

Ioan Rusu. Membru CA al Gaz Metan Mediaş: "Nu mă aşteptam să pierdem. Din păcate şi eu sunt plecat din ţară şi nu am văzut partida. Nu ştiu ce să zic. Sincer nu cred că este o situaţie critică la echipa noastră. O să vină sigur şi ziua în care vom câştiga puncte şi din deplasare"