Steaua Bucuresti 4 - 0 Gaz Metan Medias

Steaua Bucuresti 4 - 0 Gaz Metan Medias


Mediaşul a pierdut duminică al patrulea meci în deplasare, unde nu a marcat deloc în acest sezon. Gazul joacă în etapa viitoare la Otopeni.

DECLARAȚII:

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş

"Din păcate cădem foarte repede psihic în deplasare, spre deosebire de acasă şi asta e o problemă. Steaua era o nucă mult prea tare pentru Gaz Metan. După aspectul jocului, rezultatul este meritat. Încercăm să jucăm spectaculos, dar din păcate o facem încă ineficient"


Nana Falemi, fundaş Gaz Metan Mediaş

Cred că din păcate nu avem maturitatea necesară pentru un asemenea joc, iar Steaua te pedepseşte de fiecare dată la fiecare greşeală pe care o faci. Mă bucur că mi-a fost scandat numele pe Ghencea, mereu m-am simţit ca acasă aici, la Steaua am crescut. Mă bucur că m-am întâlnit cu foştii mei colegi, Ogăraru, Petre Marin, Ghionea. Îmi pare rău că n-a fost şi Mirel"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este mulţumit de rezultatul partidei cu Gaz Metan, dar a mărturisit că echipa din Ghencea încă nu este la nivelul pe care îl doreşte. "Asta mi-am dorit tot timpul, 2,3-0 la pauză. Steaua nu este chiar ce îmi doresc eu. Vreau să jucăm la fel şi cu echipele de valoare, să le batem la scor", a spus Becali la GSP TV.