O victorie le-ar ridica moralul

O victorie le-ar ridica moralul


Medieşenii speră într-o victorie, miercuri în partida din Cupa României, de la Galaţi cu Dunărea, pentru a avea moralul bun, duminică în Giuleşti.

Gaz Metan Mediaş caută să obţină primul succes oficial în partidele jucate în deplasare de la promovarea în liga 1. Medieşenii vor să spargă la Galaţi, în Cupa României, ghinionul care i-a urmărit la Dinamo, Urziceni, FC Argeş, Steaua şi Otopeni. Căpitanul ultimelor meciuri, mijlocaşul Ovidiu Hoban crede că, pentru moralul său şi al coechipierilor, un succes în fieful revelaţiei acestei prime părţi de tur din seria B a ligii a II-a ar fi indicat înainte de confruntarea de duminică cu Rapid.

„Ar fi foarte bună o victorie, mai ales că ar veni în deplasare, acolo unde noi nu am reuşit încă să învingem. Mă surprinde că cei din Galaţi sunt acolo în fruntea clasamentului în liga a II-a, dar cred că totuşi noi porinim ca favoriţi şi cu prima şansă pentru că venim din liga 1. Sper să învingem să mergem apoi montaţi în Giuleşti” a spus Hoban. Şi atacatul Ciprian Prodan vrea victorie neapărat în Cupă, la Galaţi, chiar dacă prevede un meci dificil. „O să fie greu pentru că jucăm cu o echipă bună şi pe val. Ar fi benefic pentru moralul nostru să învingem, aşa că o să tragem tare” a spus Prodan. Mediaşul nu poate conta în meciul cu Dunărea şi nici în cel cu Rapidul pe serviciile atacantului Nemanja Vidakovic, care este accidentat şi nici nu a făcut deplasarea cu echipa. Medieşenii stau la Slănic Moldova înaintea meciului din Cupa României, de miercuri de la ora 14.30.

Visează puncte din Giuleşti

Perioada zbuciumată prin care trece echipa feroviară, îi face pe fotbaliştii Mediaşului să viseze înaintea confruntării de duminică la primele puncte din deplasare în acest tur de campionat. Hoban îşi doreşte chiar să şi marcheze în poarta unui Rapid pe care îl vede vulnerabil. „Avem şansa noastră şi putem spera măcar la un punct. Sper să dau gol cu Rapid” a spus Hoban. Prodan l-a completat pe coechipierul său şi a declarat pe un ton optimist că vrea victorie în dauna giuleştenilor. „Trec prin clipe de care noi putem profita şi vom merge să câştigăm, mai ales că Rapidul este într-o formă slabă” a spus şi Prodan.

Bucuroşi de bonus

Faptul că cei li s-a promis o primă specială în Giuleşti îi ambiţionează pe jucătorii lui Cristi Pustai. „Până la urmă jucăm şi pentru bani şi normal că ne ambiţionează şi mai tare faptul că putem câştiga un bonus dacă batem în Giuleşti” a recunoscut Hoban.