Pustai: "Am venit pentru trei puncte, dar arbitrii fac experimente pe noi"

Pustai: "Am venit pentru trei puncte, dar arbitrii fac experimente pe noi"


Tehnicianul medieşenilor, Cristi Pustai, s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a precizat că ar fi vrut mai mult de la această partidă, profitând şi de pasa mai proastă prin care trecea Rapid.

"Am venit în Giuleşti să obţinem trei puncte. În prima repriză am jucat mai bine şi am dominat jocul, dat în cea de-a doua, inexplicabil, jucătorii au făcut pasul înapoi, deşi nu le-am cerut acest lucru. Suferim în urma greşelilor pe care le facem, mai ales în centrul apărării", a spus Pustai, care s-a declarat puţin nemulţumit de arbitrii care au condus în ultimul timp meciurile echipei sale: "La ultimele partide au fost delegaţi numai arbitrii cu probleme, parcă am fi numai cobai. Prea multe experimente se fac cu echipa mea, dar încerc să nu comentez mai mult".

Echipa antrenată de Jose Peseiro, Rapid, a trecut duminică de Gaz Metan Mediaş, scor 4-2, iar giuleştenii au reuşit să câştige o partidă în Liga I după o pauză de cinci meciuri, în care au înregistrat un egal şi patru înfrângeri. În urma acestui rezultat Rapid a acumulat 16 puncte şi urcat pe locul 10 în clasament, în timp ce Gaz Metan rămâne cu 11 puncte şi se află pe poziţia 13.

Tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristian Puştai, a încercat să speculeze perioada grea prin care trece Rapidul, dar admite că giuleştenii rămân o forţă în Liga I.

"Ne-am pus mari speranţe în acest meci, ştiam că Rapidul trece printr-o perioadă grea şi voiam să profităm. Respectăm Rapidul, sunt un simbol pentru fotbalul românesc, o forţă, dar vă spun sincer că ne-am gândit la victorie. Din păcate nu am reuşit mai mult, dar aşa e în fotbal, nu-ţi iese tot ce-ţi propui"