Stimulaţi cu 2000 de euro să conducă Rapidul

Stimulaţi cu 2000 de euro să conducă Rapidul


Medieşenii au promise prime aproape duble pentru meciul de săptămâna viitoare, din Giuleşti. Cindrea anunţă că prioritar este campionatul, dar Gazul vrea cât mai sus şi în Cupa României.

Pasa proastă prin care trece gruparea de sub Podul Grant, precum şi dorinţa de a aduce primele puncte din deplasare în actuala ediţie de campionat la ligii 1, îi fac pe cei din fruntea Gazului să-i motiveze pe jucătorii lui Cristi Pustai. Preşedintele Corin Emil Cindrea spune că Gaz Metan nu subestimează cu nimic forţa Rapidului, dar oferă o primă specială jucătorilor pentru a sparge gheaţa. „Nu ştiu dacă vom învinge la Rapid, dar ştiu că odată şi odată trebuie să aducem şi noi puncte din deplasare şi să trecem peste bariera aceasta psihologică. Nu cred că ne va fi uşor în Giuleşti pentru că Rapidul, în ciuda problemelor care le are acum este totuşi o echipă mare” a spus preşedintele clubului gazist. Medieşenii ar urma astfel să joace în Giuleşti pe o primă record de aproape 2000 de euro de jucător.

Primează campionatul

Gaz metan Mediaş nu acordă prea mare importanţă Cupei României, dovadă că jucătorii lui Cristi Pustai nu a fixat nicun obiectiv în competiţia în care vor debuta în şaisprezecimi, miercurea viitoare, în fieful vivizionarei de liga a II-a, Dunărea Galaţi. Preşedintele clubului, Corin Cindrea a mărturisit că pentru Gaz Metan, campionatul este prioritatea numărul unu. „Nu cred că mai trebuie să spun că pentru noi prioritar este campionatul. Sigur şi cupa României este importantă şi vrem să ajungem cât mai sus. Totuşi pentru că nu ne plac înfrângerile şi consider că avem o echipă profesionistă, mă aştept să câştigăm meciul cu Dunărea Galaţi” a mai spus oficialul de la Gaz Metan