" Trebuie să învingem neapărat Farul"

" Trebuie să învingem neapărat Farul"


Cristian Pustai, antrenorl Gaz Metan Mediaş, a declarat că speră ca echipa sa să învingă Farul Constanţa, deşi consideră că formaţia antrenată de Ion Marin este una redutabilă.

"Va fi un meci greu, cu o echipă obişnuită cu astfel de lupte. În ultimii patru ani, Farul s-a salvat de la retrogradare în extremis. Farul este o echipă bună, însă noi sperăm să luăm toate cele trei puncte puse în joc, mai ales că este ultimul meci al nostru pe teren propriu din tur. Este foarte greu să zic că vom face şase puncte din următoarele două meciuri, dar cel mai important e să le luăm pe primele trei din meciul următor şi apoi vom vedea ce vom face la Cluj", a spus Pustai.

În partida cu Farul Constanţa, Pustai nu se pote baza pe serviciile portarului Fenny şi ale atacantului sârb Nemanja Vidakovici: "Dudiţă a reînceput antrenamentele cu echipa, iar sârbii Cukici şi Markovici s-au întors de curând în ţară, dar sunt în urmă cu pregătirea fizică. Cei trei nu au mari şanse de a juca în partida cu Farul, poate doar Dudiţă câteva minute pe final. În schimb, Vidakovici s-a accidentat din nou şi nu voi putea conta pe serviciile lui".