Ultimele noutati !

Ultimele noutati !


În numele tatălui
Atacantul Ciprian Prodan, care a marcat golul Mediaşului la Vaslui, scor 1-1, i-a dedicat reuşita tatălui său. "Chiar în ziua meciului s-au împlinit şase ani de cînd a plecat dintre noi. M-am gîndit la el cînd am înscris", a spus jucătorul. "Pentru echipă a picat bine acest rezultat. Bine ca am spart gheaţa la meciurile din deplasare", a adăugat Prodan.
"Batem Iaşiul"
Mijlocaşul Eric Oliveira s-a arătat încîntat de rezultatul de la Vaslui şi anunţă că Mediaşul va confirma printr-o victorie cu Poli Iaşi. "A fost un meci greu, dar am mers bine. Am marcat, însă e păcat că am luat acel gol. Puteam cîştiga. O vom face însă cu Iaşiul, acasă, apoi la Bistriţa", a spus, încrezător, brazilianul.
De moral
Fundaşul Nana Falemi crede că punctul cu Vasluiul a apropiat mai mult Gazul de cerinţele Ligii 1. "Am stat mai bine fizic, faţă de alte partide. Pe de altă parte, Vasluiul a jucat schematic. Le-am ghicit destul de uşor jocul. Bine, însă, că nu a jucat Aliuţă. Sîntem mai aproape de ceea ce se cere în prima ligă", a spus Falemi.