Luni se decide ce jucatori vor fi dati afara

Luni se decide ce jucatori vor fi dati afara


Consiliul de Administraţie al Gazului se întruneşte luni pentru şedinţa de analiză a turului. Tot atunci, se va decide şi ce jucători vor fi daţi afară. Mediaşul vrea să aducă, în schimb, 4 jucători de top.

Şedinţa care trebuia să aibă loc joi sau vineri la nivel de conducere la Gaz Metan Mediaş a fost amânată pentru prima zi a săptămânii viitoare. Fostul vicepreşedinte Ioan Rusu spune că şedinţa va avea loc luni şi că toţi membrii Consiliului de Administraţie au primit invitaţii oficiale. „Din păcate, nu apucăm să ne vedem nici săptămâna aceasta. A rămas să ne întâlnim luni, ca să analizăm acest tur de campionat şi să vedem ce facem mai departe”, a declarat Rusu. Acesta spune că la şedinţă vor veni şi preşedintele executiv Iosif Biro şi antrenorul Cristi Pustai.

Tot luni se vor decide ce remanieri se fac la echipă, dar şi ce jucători vin. Mediaşul are în plan aducerea a patru jucători, respectiv doi fundaşi, un mijlocaş ofensiv şi un atacant. „Sigur vom renunţa la câţiva jucători. De întăriri sigur că avem nevoie în lot. Vom vedea la cine renunţăm şi Biro cu Pustai vor veni cu propunerile de transferuri. Avem nevoie de întăriri în toate compartimentele. Vă pot spune că este vorba de transferuri de jucători şi din ţară, şi din străinătate”, a mai spus Rusu.