Verdict amânat !

Verdict amânat !


Conducere Gazului şi-a amânat şedinţa de analiză pentru săptămâna viitoare din cauza programului încărcat al membrilor Consiliului de Administraţie al clubului.

Mult anunţata şedinţă de analiză a turului de campionat nu va mai avea loc în această săptămână, aşa cum şi-ar fi dorit preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Corin Emil Cindrea. Oficialul Gazului a spus că amânarea este cauzată de lipsa de timp a membrilor Consiliului de Administraţie. Cum nici fostul vicepreşedinte Ioan Rusu, un om cu greutate în politica internă a clubului, nu poate ajunge la şedinţă, fiind plecat într-o delegaţie în străinătate, analiza a fost amânată pentru începutul săptămânii viitoare. „Nu cred că mai este posibil să ne întâlnim în această săptămână. Am tot încercat să ne adunăm cu toţii, dar unora le este imposibil să ajungă, aşa că am amânat această analiză pentru săptămâna viitoare”, a declarat Cindrea.

Disponibilizaţii, anunţaţi telefonic

Pentru că jucătorii au programată intrarea în vacanţă chiar de miercuri, antrenorul Cristi Pustai va amâna anunţul cu lista celor la care Gaz Metan va renunţa în această iarnă şi care vor fi puşi pe lista de transferări. „Probabil că nu vom anunţa nimic la plecarea în vacanţă. După ce ne vom întâlni noi, la nivel de conducere şi apoi cu antrenorii, se va decide la cine vom renunţa şi se va trece la informarea personală a celor afectaţi de deciziile luate”, a mai explicat Cindrea.