Falemi nu cedează

Falemi nu cedează


Întrunit ieri dimineaţa, Consiliul Director al grupării medieşene a dispus măsuri radicale. În urma analizei primei părţi a campionatului oficialii Gazului au pus pe lista de transferări 8 jucători: Ciukici, Semeghin, Falemi, Paina, Gego, Crăciun, Rafael şi Vidakovici. Falemi a replicat imediat. "Eu mă simt foarte bine la Mediaş, mai am şase luni de contract şi nu au cum să renunţe la mine. Sînt relaxat, vin la reunire", a spus Falemi. Şefii Gazului au avut în vizor şi staff-ul, funcţia de director sportiv, ocupată de ex-stelistul Marius Baciu, fiind desfiinţată.

IATA CE AU DECLARAT SUPORTERII !

Bogdan :
Cica au motivul ca e prea batran si e dispus accidentarilor mai usor decat ceilalti. Da jucator cu o determinare si stiinta/plasament in joc nu este in lotu actual ...ar fi o mare prostie sa plece!

Fan_GAZU : Bine faci Falemi..ramai in continuare...astia din conducere is niste amatori cu fotbalul ! Tu faci apararea la Medias...fara tine e praf echipa ! SUNTEM ALATURI DE TINE FALE !

Chinezu : bine faci nana,nu pleca ...esti cel mai bun fundas de la noi ,fara u wawww ce de goluri luam...prodan ala ce mai cauta la noi ....de ce nu e pe listaaa....aaaa are vreo pila buna??:))....e slab

Dereu : o prostie mare sa il dai pe liber pe cel bun fundas.inima apararii/toata lumea spune asa.,nu doar eu