Steaua vrea să reia discuţiile pentru Alexandru Curtean!

Steaua vrea să reia discuţiile pentru Alexandru Curtean!

După întoarcerea Stelei din cantonament, Vâtcă va fi cedat la Mediaş sub formă de împrumut şi vor fi reluate discuţiile pentru transferul mijlocaşului stînga.

Steaua n-a închis definitiv campania de achiziţii şi pregăteşte o bombă pe piaţa transferurilor. Va reîncepe discuţiile pentru unul dintre cei mai rîvniţi fotbalişti din Liga I, medieşeanul Alexandru Curtean (21 de ani), pe care roş-albaştrii l-au mai dorit şi în septembrie 2008.

Şansele ca mijlocaşul ardelenilor să ajungă în Ghencea au crescut după ce zilele trecute oficialii celor două cluburi au bătut palma pentru împrumutul lui Cosmin Vâtcă la Mediaş pentru returul actualului sezon. Cedarea lui Vâtcă va fi perfectată după ce Steaua va reveni din cantonamentul din Spania, iar la întîlnirea celor două părţi va fi discutat şi transferul lui Curtean.

Prima ofertă a Stelei a fost de jumătate de milion de euro, respinsă de Gaz Metan şi pentru că în acel moment se negocia cu Hertha Berlin, dar şi cu FC Vaslui. Între timp, ambele grupări s-au retras din cursa achiziţionării lui Curtean, Steaua devenind favorită. Dacă pe lîngă Vâtcă, roş-albaştrii ar fi dispuşi să mai cedeze unu sau doi jucători, tot ca împrumut, plus o sumă în jur de 700.000 de euro, atunci transferul va avea sorţi de izbîndă. Ce a oferit Hertha Berlin
» 800.000 de euro şi un salariu de 200.000 de euro pentru Curtean

Ce a oferit FC Vaslui
» 800.000 de euro plus Silviu Bălace

2 este locul ocupat de Alexandru Curtean în Top Gazeta pe postul de mijlocaş stînga. Doar Dubarbier a fost peste el în turul campionatului

7 goluri a marcat Curtean în tur, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor. Primul este rapidistul Spadacio (9 goluri)

6,24 a fost media notelor gsp primite de Curtean în prima parte a campionatului. Din lotul actual al Stelei doar Ogăraru stă mai bine la acest capitol (6,25)