Vîtcă a apărat penalty

Vîtcă a apărat penalty

osmin Vîtcă, împrumutat de la Steaua pînă în vară, a fost folosit titular de antrenorul Cristi Pustai în amicalul de ieri cu Cernomoreţ Burgas. În debutul meciului, la 0-0, Vîtcă a apărat un penalty. "A fost un test util. Prima repriză a fost a bulgarilor, iar a doua a fost dominată de noi. Pînă acum am folosit două echipe diferite, abia după meciul cu Bistriţa de săptămîna viitoare mă voi axa pe un prim 11", a spus Pustai.
Samba şi butelii
Mijlocaşul brazilian Eric De Oliveira (23 de ani, foto) este profesor, ca şi antrenorul Pustai, dar nu de matematică, ci de samba! "Le-am predat samba copiilor, la Rio de Janeiro. Cursurile se ţineau o data pe saptămînă, pe durata a trei ore. Nu mi-e greu, îmi plac copiii şi, oricum, cînd predau, nu fac altceva decît să explic ceea ce ştiu de mic", a povestit Eric, care, pentru o scurtă perioadă, a fost şi vînzător de butelii. "Am vrut să cuceresc o fată, al cărei tată avea o firmă de butelii. N-am avut succes: am lăsat şi fata, şi buteliile după două săptămîni", a povestit Eric.

"Ghinionul vieţii"
Portarul ghanez Ray Fenny trage din greu în stagiul de pregatire din Antalya pentru a-şi cîştiga, din primăvară, tricoul de titular. Fenny a venit în vară la Mediaş, dar s-a accidentat şi nu a jucat deloc în tur. "Am sărit la o minge şi l-am lovit pe Grillo cu degetul în cap. În viaţa mea nu m-am rănit atît de grav, a fost un coşmar incredibil. Pînă la finalul cantonamentului voi fi la nivelul cerut de Liga 1", a spus Fenny.