Se amana campionatul ?

Se amana campionatul ?


Dacă oficialii lui Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni îşi doresc amînarea debutului părţii secunde a campionatului, cei de la FC Argeş atrag atenţia că echipele ar putea fi afectate de schimbarea calendarului competiţional.
Conducătorul nou-promovatei Gaz Metan Mediaş, Corin Cindrea, susţine la rândul său că etapa a 18-a ar trebui amânată: "Noi jucăm în deplasare prima etapă, dar am fi de acord cu amânarea campionatului pentru o săptămână. Terenurile sunt destul de grele, acum şi ninge".

Preşedintele lui CS Otopeni, Lucian Băroiu, consideră la rândul său că startul returului ar trebui amânat în cazul în care vremea nefavorabilă va persista. "Dacă vremea se va menţine aşa, având în vedere că suntem programaţi la Cluj, suntem de acord cu amânarea. Vremea e total nefavorabilă disputării meciurilor de fotbal", a opinat acesta.

Preşedintele lui FC Argeş, Cristian Mincă, nu consideră că amânarea ar fi de bun augur pentru echipele Ligii I, însă, ţinând cont de vreme, o astfel de hotărâre ar fi normală. "Nu cred că ar fi o decizie bună, pentru că fiecare echipă şi-a făcut pregătirea de aşa natură încât sa înceapă sezonul săptămâna viitoare.

Cu toate astea, dacă terenurile vor fi impracticabile, cred că ar fi normală o astfel de hotărâre, pentru că e greu să evoluezi în astfel de condiţii", a spus Mincă.