Slovacul Michal Kubala a semnat ieri un contract pe un sezon şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş. "Sperăm să-i obţinem cît mai repede cartea verde", a declarat preşedintele executiv al gazului, Iosif Biro. Celălalt stranier testat de medieşeni, suedezul Catovic, a părăsit Mediaşul şi, foarte probabil, se va renunţa la transfer. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Mizează pe Serbia
Fundaşul central de 2,04 metri al Gazului, Zarko Markovici (22 de ani), mizează pe Serbia în meciul de la Constanţa, cu România. "Eu zic că în acest moment Serbia e într-o formă mai bună decît România. Vor cîştiga ai mei, dar meciul va fi unul foarte bun pentru că vor fi faţă în faţă două echipe tari. Un argument pentru noi e că avem jucători la echipele mari ale Europei", a explicat Markovici. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Reglajele lui Pustai
Antrenorul Cristi Pustai crede că principala problemă a Mediaşului, defensiva, a fost remediată. "Am arătat în amicale ca o echipă mai organizată, în special pe faza defensivă. Însă ne va aştepta un retur greu, în care ne vom bate pentru fiecare punct", a spus antrenorul Gazului. În tur, echipa sa a încasat 31 de goluri, ca şi Otopeniul, cele mai multe din Liga 1. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Atletul Falemi
Fundaşul central Nana Falemi se află în plin proces de recuperare după accidentarea la tendon suferită în meciul din tur de la Vaslui (1-1), la finele lunii octombrie. "Am vorbit zilele trecute cu antrenorul de atletism Vasile Herman, care mi-a dat doi băieţi de la el din grupă pentru a alerga împreună să-mi formez un ritm bun. Este important să mă fac bine, iar apoi voi vedea ce o să fac", a afirmat Falemi, trimis la echipa a doua a clubului.(sursa:www.gsp.ro)