Slovacul Michael Kubala a semnat pe an şi jumătate cu Gaz Metan

Slovacul Michael Kubala a semnat pe an şi jumătate cu Gaz Metan

Atacantul slovac Michael Kubala a semnat, miercuri, un contract valabil pe un şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş, a declarat preşedintele executiv al medieşenilor, Iosif Biro.
Oficialul spus că Gaz Metan Mediaş aşteaptă cartea verde a lui Kubala, pentru ca jucătorul să poată evolua în primul meci din returul Ligii I, cu Oţelul Galaţi. De asemenea, Biro a precizat că slovacul are unele probleme medicale, dar este de părere că acestea nu sunt foarte grave:

"Rezultatele analizelor la ficat nu au ieşit aşa cum trebuie, existând suspiciuni de hepatita C, dar este posibil ca acestea să nu fi ieşit bine din cauza oboselii. S-a mai întâmplat acest lucru şi cu alţi jucători, iar la repetare totul a fost OK. Nu ne facem probleme, sunt convins că rezultatele pe care le aşteptăm în această seară vor fi bune".

Michael Kubala (28 de ani) a fost legitimat în ultimul an la Ljungskile SK, în liga a doua din Suedia, el mai evoluând în carieră şi la Slovan Bratislava.

În altă ordine de idei, jucătorul Admir Catovic (22 de ani) este aşteptat miercuri pentru a semna un contract cu Gaz Metan Mediaş şi pentru a fi înregistrat la FRF. Admir Catovic are dublă cetăţenie, bosniacă şi suedeză, şi a mai evoluat până acum în prima ligă suedeză, la AIK Solna (2005-2006) şi la Vasby United (2006-2008), în cel de-al doilea eşalon din Suedia.sursa :www.gsp.ro