Umiliţi de FC Ploieşti

Umiliţi de FC Ploieşti

Medieşenii, obosiţi după meciul cu Bistriţa, au pierdut cu 1-4, amicalul jucat vineri, cu divizionara secundă FC Ploieşti.


Fotbaliştii lui Cristi Pustai au suferit cea mai drastică înfrângere în turneul din Antalya. Medieşenii, au resimţit din plin efortul depus în cele 105 minute jucate cu o zi mai devreme în meciul de verificare cu Gloria Bistriţa. În aceste condiţii, Gazul a fost o victimă sigură pentru divizionara B, FC Ploieşti, sosită odihnită în Antalya. Antrenorul Cristi Pustai a odihnit mai mulţi jucători importanţi şi nu i-a putut vedea la lucru nici pe Todea (foto) şi nici pe Bud, pentru că ce doi noi jucători au ajuns abia vineri seara în Turcia.

Weekend la cumpărături

Gazul va juca următorul meci de verificare, luni cu o echipă din Belarus, iar sâmbătă şi duminică jucătorii Gazului au un program mai lejer şi timp liber pentru cumpărături.

Gaz Metan Mediaş - FC Ploieşti 1-4 (1-2)
Au marcat: M. Voicu (40) / Alexe (2, 17, 70), Damaschin (62)

Gaz Metan:

Şteţca - Crăciun, Iradjvilia, Buzean - Sabou, Vidakovic, Oliveira, Pârvulescu, Katovic - Voicu, Gego. A mai jucat şi Perde, iar după pauză a fost rulat tot lotul.

Antrenor Cristi Pustai.

FC Ploieşti: Miron - Mihalache, Rohat, V. Sandu, Al. Stan - Takayuki, Cl. Tudor - Paulinho, Gafiţa, Alexe - Şt. Ciobanu . Au mai intrat: G. Popa - E. Crăciun, I. Neagu, V. Gheorghe, Păduraru, Damaschin, G. Păun.

Antrenor: Marius Şumudică.