Un ceh şi un bosniac pentru Gaz Metan

Un ceh şi un bosniac pentru Gaz Metan


Mediaşul va discuta luni cu impresarii cehului Kubala şi ai bosniacului Katovic, transferurile celor doi la gruparea pregătită de Pustai. Antrenorul Gazului spune că acestea ar fi ultimele achiziţii.


Mediaşul a revenit vineri în ţară după turneul din Antalya, cu trei jucători mai mulţi în avion, decât la plecare. Pustai va avea mai mult ca sigur la antrenamente, până la mijlocul săptămânii viitoare încă doi fotbalişti pe care i-a testat în Turcia. Tehnicianul Gazului spune că cehul Kubala şi bosniacul Katovic sunt doriţi de el pentru retur. „Luni vin impresarii celor doi la Mediaş şi sper să ne înţelegem iar cei doi jucători să semneze cu noi. Dacă vin şi aceştia, campania de transferuri, din punctul meu de vedere, va fi încheiată pentru această iarnă” a spus Pustai. Tehnicianul Gazului crede că turneul din Turcia a fost reuşit şi foarte bun. Pustai este îngrijorat însă de starea terenurilor din ţară. „Am venit de pe terenuri bune la zăpadă. Nu avem ce face şi ne pregătim şi pentru terenuri mai puţin bune pentru că în 2 săptămâni începe campionatul” a mai spus antrenorul gaziştilor. Mediaşul va juca miercuri cu U Cluj, iar sâmbătă cu Gloria, în ultimul meci de pregătire înainte de reluarea campionatului. Pustai spune că Gazul nu va mai juca niciun meci de pregătire în nocturnă pentru că aceasta nu este deocamdată funcţională.

Pustai: „Ne batem cu Iaşiul şi Constanţa”

Gazul se va bate mai mult ca sigur cu Poli Iaşi şi Farul Constanţa pentru a prinde ultimul loc neretrogradabil la finele campionatului. Pustai spune că nicio echipă nu a făcut trasferuri importante. „Eu cred că nu s-au făcut trasferuri spectaculoase în această iarnă. Teoretic ne batem cu Iaşi şi Constanţa acolo în spate. Cred însă că în horă poate intra orice echipă din partea a doua a clasamentului, care va pierde trei meciuri consecutive. Noi avem handicap în faţa Farului pentru că am pierdut acasă cu ei şi avantaj poate cu Iaşiul, că i-am bătut” a declarat Pustai pentru oradesibiu.ro.