Mediaşul merge după puncte la Timişoara

Mediaşul merge după puncte la Timişoara


Medieşenii nu se tem de Timişoara şi anunţă că merg pe Bega să aducă punctele de care au nevoie în lupta pentru evitarea retrogradării. Antrenorul Pustai nu poate conta pe şase din jucătorii săi cei mai buni.

Meciul cu Poli le trezeşte probabil medieşenilor cele mai frumoase amintiri de până acum de la revenirea în liga 1. Gaziştii au bătut în tur cu 5-1 pe Timişoara lui Iancu şi spun că sâmbătă încearcă să dea din nou lovitura, de data aceasta în deplasare. Pustai crede că timişorenii vor juca motivaţi şi de o dorinţă de revanşă. Matematicianul Gazului a mărturisit că îşi duce elevii pe Bega pentru un meci mare. „Timişoara este o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu şi a cedat foarte puţine puncte acasă. Noi, ca peste tot, o să mergem să jucăm la victorie şi vom încerca să ne agăţăm de fiecare rezultat, pentru că orice punct contează la sfârşitul campionatului. Probabil că sunt anumite orgoli la Timişoara după ce i-am bătut în tur cu 5-1 şi mă refer aici la orgolii sportive şi la dorinţa de revanşă. O să fie probabil şi o mică ostilitate, dar nu cred că spectacolul va dispărea la Timişoara. Acolo unde ne-am prezentat noi au fost meciuri spectaculoase şi frumoase, dar acum vrem şi puncte” a spus Pustai. Acesta crede că după punctul câştigat cu Dinamo este unul de moral şi că jucătorii săi trebuie să ţină ridicată ştacheta.

Probleme de lot

Mediaşul nu îl poate folosi pe fundaşul Markovici, care are 4 cartonaşe galbene şi este suspendat. În afară de acesta Kubala şi Grilo(foto, în alb) nu au făcut deloc antrenamente în această săptămână, iar Todea, Boaru, Dudiţă au şi ei probleme de sănătate. „Pe toţi aceştia i-am menajat deocamdată şi sper ca până la ora jocului măcar câţiva dintre ei să fie recuperaţi” a spus Pustai. În aceste condiţii tehnicianul Gazului va miza cel mai probabil din primul minut pe Buican, adus în această iarnă de la Arad, şanse mari să fie titular, având şi Buzean. „Buican s-ar putea să intre în meciul cu Timişoara în locul lui Markovici” a mărturisit Pustai.sursa:www.oradesibiu.ro