„Fiţi pragmatici!“

„Fiţi pragmatici!“



Gaz Metan nu se predă în lupta pentru salvare, deşi a ajuns la -15 la adevăr. Are însă nevoie de 6 puncte în următoarele două etape pentru a rămâne în luptă.

După ce echipa lui a obţinut numai un punct în ultimele 4 etape, preşedintele Corin Emil Cindrea le-a transmis jucătorilor că a venit momentul să se trezească. „Meciul cu Otopeniul este vital pentru noi. E obligatoriu să batem”, anunţă Cindrea, care are un mesaj pentru jucătorii săi. “Să nu dezarmeze, fiindcă nimic nu este pierdut. Apoi, le cer să fie pragmatici, să înscrie când au ocazii şi să câştige meciurile. Nu mă mai interesează spectacolul. Şi Pustai trebuie să le transmită acelaşi lucru jucătorilor”, dezvăluie şeful lui Gaz Metan, care îi acordă un vot de încredere tehnicianului, în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme. “În acest moment nu se pune problema ca el să plece. Avem încredere că ne vom salva de la retrogradare împreună cu Pustai”, susţine Cindrea.

Buzean şi Rafael, absenţi

Cristi Pustai nu va conta azi pe fundaşul Buzean, care a luat cartonaş roşu în meciul cu Steaua, şi pe Rafael, nerefăcut după o accidentare. De asemenea, din cauza unei accidentări, şi prezenţa lui Markovici este sub semnul întrebării.