Parvulescu out!

Parvulescu out!


Mijlocaşul Paul Pîrvulescu (20 de ani) va rata meciurile cu Rapid şi Universitatea Craiova. Jucătorul a suferit o fisură miofibrilară la aductori, în partida cu Buzăul. "Îmi pare cumplit de rău că nu pot să joc. Ratez o şansă formidabilă de a arăta ce pot", a declarat ieri Pîrvulescu. Locul său în teren, cu Rapidul, va fi luat de Florin Sabou, cel care a marcat golul Mediaşului în Giuleşti. "Vreau să marchez iar şi de data aceasta să cîştigăm", a spus Sabou. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Au trimis dosarul
Medieşenii au trimis ieri la LPF dosarul privind instalaţia de nocturnă, solicitînd ca partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 32-a, să fie programată la lumina reflectoarelor. Lucrările au fost încheiate încă din iarnă, însă inspecţia finală a avut loc în urmă cu două săptămîni. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

"Batem şi Rapidul"
Portarul Cosmin Vîtcă, salvator în trei faze decisive, a declarat că meciul cu Buzăul a fost cel mai greu de la sosirea sa la Mediaş. "Mi-a fost foarte frică de acest joc, cel mai dificil pentru mine de cînd apăr aici. La 1-1 am căzut, iar gazdele au venit peste noi. Bine că am cîştigat! Urmează meciul cu Rapid, pe care e obligatoriu să-l cîştigăm", a spus Vîtcă. Altfel, oficialii Mediaşului au anunţat preţurile biletelor pentru jocul cu feroviarii: 30 de lei la tribunele A şi B, respectiv 20 de lei la peluze.